top of page

В пети епизод на Култивизор гостува прекрасната актриса Елена Замяркова, с която си говорим за кино и последните филми с нейно участие, за театър, за сладките неща от живота и за смелостта да предизвикаш вселената.

В епизод 4 разговаряме с Вестимир Марков за музика и бизнес, за настоящето в музикалния свят в България, за образованието в сферата на изкуствата и новия му албум, който очакваме скоро. Може да чуете музиката му и да го последвате тук: https://spoti.fi/3TxmBTY https://apple.co/3D5nVYx

 СКОРО.

В трети епизод на Култивизор говорим с Георги Гиков за изкуството на краснописа или калиграфия. Носят ли буквите и тяхното изписване различни емоции? Как се създава един нов шрифт и защо е важно да изберем правилния? Останете до края на епизода, за да научите повече и за изкуството да скачаш (паркур) и как се развива в България.

Втори епизод на подкаста Култивизор е вече тук! Гост ни е д-р Зорница Драганова, с която си говорим за култура, граждански инициативи и добрите им прaктики, за БАН и още много други неща. 

В първия епизод ни гостува Живко Джуранов, с когото си говорим за живота, културата и особено много за театъра.

Приятно гледане и споделете, ако ви хареса! 

bottom of page